Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου Αγία Παρασκευή από 50 Ευρώ

Ναι εμείς για απόφραξη κεντρικού φρεατίου στην Αγία Παρασκευή δίνουμε τιμή μόνο 50 Ευρώ με ΦΠΑ. Η τιμή πέφτει καθώς αυξάνεται ο αριθμός των φρεατίων.

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου Αγία Παρασκευή από 50 Ευρώ

Πόσο κοστίζει η απόφραξη κεντρικού φρεατίου;

Η απόφραξη κεντρικού φρεατίου στην Αγία Παρασκευή έχει διακύμανση από 50 Ευρώ έως 150 Ευρώ και εξηγούμε: Μπορεί να πάρετε την προσφορά μας 2 φρεάτια 70 Ευρώ, 3 φρεάτια 80 Ευρώ κλπ. Βλέπετε ότι σε μεγάλο αριθμό φρεατίων η τιμή πέφτει και σε κάτω από 10 Ευρώ ανά φρεάτιο.

Μπορεί να υπάρξει προσφορά 10 Ευρώ ανά φρεάτιο;

Ναι στην αποφρακτική εταιρεία μας αυτό είναι εφικτό, διότι έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Πότε αυξάνεται η ζήτηση για αποφράξεις κεντρικών φρεατίων στην Αγία Παρασκευή;

Συνήθως σε τριήμερα και μέρες με πολύ ζέστη και όχι το χειμώνα τα αιτήματα για αποφράξεις φρεατίων είναι έντονα αυξημένα. Δεν είναι μόνο οι δυσάρεστες οσμές από τα βουλωμένα φρεάτια αυτές τις μέρες, αλλά και η εικόνα μιας πολυκατοικίας. Σκεφτείτε να έχετε οργανώσει πάρτυ για το παιδάκι σας και να περιμένετε κόσμο με τα λύματα να εξέρχονται από τα φρεάτια.

Πότε η απόφραξη φρεατίου μπορεί να είναι δύσκολη;

Σε περίπτωση που υπάρχει βόθρος και έχει υπερχειλίσει, τότε πρέπει να γίνει πρώτα άδειασμα βόθρου στην Αγία Παρασκευή και έπειτα απόφραξη φρεατίων.

Γιατί σας παραξενεύει που υπάρχουν αιτήματα για άδειασμα βόθρου στην Αγία Παρασκευή;

Εμάς πάντως μας είναι γνωστό ότι όχι μόνο στην Αγία Παρασκευή αλλά και σε άλλες περιοχές στην Αθήνα υπάρχουν βόθροι. Υπάρχουν οικοδομές που δεν έχουν συνδεθεί στο δίκτυο της αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ.

Από την άλλη μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας τόσο σε άδειασμα βόθρου σε περιοχές σαν το Βοτανικό όσο και ζήτημα για αποφράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς θα επιλέξετε εταιρεία για Απόφραξη αποχέτευσης στην Αγία Παρασκευή;

  Μπορείτε να αναζητήσετε τις τιμές απόφραξης αποχετεύσεων στην περιοχή σας, επικοινωνώντας με επαγγελματίες αποφρακτικές εταιρείες και  μάλ...